Филтър по категория

ИЛИНОР ЕООД

е Търговско дружество, създадено през 2009 год.

Дейността, в която се развива е търговия на ЕДРО И ДРЕБНО – Илинор ЕООД става официален партньор за България на най-стария завод в Полша за дишащи текстилни обувки БЕФАДО.

БЕФАДО се очертава, като най-големия производител на качествени и удобни обувки за деца и юноши, а дори и за възрастни.

С над 80 годишна история, фирмата е достигнала до въвеждането на иновативни начини на производство, така че да продължи да се грижи по най-правилният начин за развитието на детското краче. Бефадо са идеалните обувки за прохождане благодарение на новата система Flex–B, при която огъването на ходилото е в съответствие с препоръките на ортопедите. Обувните артикули получават сертификат “Zdrowa Stopa” /”Здрави крака”/, което гарантира, че обувките с марка Бефадо осигуряват правилен растеж на детските крака още в първите им години. Произведени са от естествени памучни материи. Дишащата подметка предпазва детското краче от изпотяване, а анатомичните страни на ходилото и твърдият форт придържат крачето и създават удобство и усещане за лекота.

От октомври 2017г едноличен собственик на ИЛИНОР ЕООД е Лиляна Бахчеванска.

Складовата база , както и магазина за продажби на дребно се намират в с.Граф Игнатиево ул.Георги Раковски №9.

Може да ни откриете и на нашата FACEBOOK страница BEFADO ИЛИНОР ЕООД

Благодарим на всички наши клиенти, партньори и приятели.

@ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ: Търговскoто дружество ИЛИНОР ЕООД и нейният собственик Лиляна Бахчеванска нямат нищо общо с ТМ Илинор.