Филтър по категория

Замяна

При констатирано несъответствие в желания номер или модел на обувки от клиента, той има право на замяна на поръчаните такива с по-голям или по-малък номер , както модели,  в рамките на 14 работни дни след получаването на стоката.Разходите за замяна са за Винаги за сметка на нас( ИЛИНОР ЕООД).

Рекламация

Предявяване на рекламация от потребител може да бъде извършено единствено чрез e-mail, изпратен на office@befado.bg или по телефона 0878918587 чрез форма, в която задължително да фигурират следните данни :
1. Описание на естеството на предявената рекламация, може да представите и снимков материал.
2. Име, номер на поръчка, адрес и телефон за контакт с потребителя предявител

Клиентът има ангажимент в срок до 3 дни да огледа стоката и в случай на фабричен дефект, след получаването на продукта, да ни уведоми и да го върне с ненарушена опаковка (касова бележка,  и етикет) за сметка на ИЛИНОР, а ние да му изпратим същия, при липса на такъв – равностоен на закупения продукт. Замяната се съгласува с клиента, а при несъгласие за замяна на клиента се възстановява заплатената сума по банков път не по-късно от 20 дни, считано от датата на рекламацията. В този случай транспортните разходи са за сметка на ИЛИНОР EOOД.

В случаите на проявил се дефект при употреба за стоки в гаранция съгласно чл.112 и чл. 113 от ЗЗП, клиентът е необходимо да изпрати на ИЛИНОР продуктите с ненарушена опаковка (касова бележка и гаранционна карта), като транспортните разходи са за сметка на ИЛИНОР ЕООД. При основателна и уважена рекламация, удовлетворяването по нея ще се извърши по желание на потребителя чрез възстановяване на изплатената сума по банков път или замяна на съответния артикул.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Когато куриерът вече си е тръгнал, рекламацията и застраховката няма да бъдат уважени. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията се счита за недействителна.За повече информация може се свържете с нас на телефон 0878918587 или на имейл office@befado.bg